Trädgården Alfta

Glöggkväll och Julskyltning

I år kommer det att bli både glöggkväll och julskyltning i Alfta. Det är vi laddade för, är du?

Glöggkvällen kommer att bli torsdag 18 november. Vi kommer att tänd marschaller och eldkorgar, servera glögg och pepparkakor. Butiken är fylld med julblommor, pynt, planteringar mm mm. Vi kommer ha fina erbjudanden i butiken på till exempel amaryllis i kruka.  Det är ju trots allt amaryllisens dag på fredagen! Denna dag har vi öppet 8:30-20:00

Julskyltningen kommer att bli söndag 5 december. Även då kommer vi att tända marshaller och eldar för att få till en så bra julstämning som möjligt. Vi kommer att ha fina erbjudanden i butiken på bland annat ljuslyktor och så har vi så klart fyllt upp butiken igen med massor av julblommor som till exempel julstjärnor, hyacinter och amaryllis. Denna söndag kommer vi ha öppet 9:00-18:00.

Alftabyn kommer även att sjuda av liv. Till exempel är det en julmarknad vid hembygdshuset som ligger mitt emot Alfta kyrka, gå-bingo, ponnyridning, pepparkakshustävling, dans kring granen samt en kortege med traktens EPA-traktorer.  Det kommer även att finnas möjlighet att åka häst och vagn samt lämna sin önskelista till tomten!

Allt detta utöver alla erbjudanden du hittar i butikerna under dagen.

Nu laddar vi för en härlig jul tillsammans!