Trädgården Alfta

God fortsättning och ny samarbetspartner

År 2022 har börjat och vi laddar upp inför våren. Vi har två stora ställ med fröer från Nelson Garden, precis som vi brukar ha. Men i år kan vi stolt presentera en ny leverantör som valt att börja samarbeta med oss, Impecta fröhandel!  Vi kommer att ha två ställ med fröer från Impecta hos oss. Ett med Kulturarv och ett med EKO. Dessa ställ kommer till oss under vecka 4 och de sorter som inte finns på ställen men i deras sortiment kan vi utan problem beställa hem till dig. Precis som vi alltid gjort med fröer från Nelson Garden. Prata med någon av personalen så fixar vi det!

Vi fortsätter vårt samarbete med Hasselfors Garden och har deras jord hemma i flera olika storlekar och modeller. Allt från såjord till pelargonjord, P-jord, U-jord, trädgårdsjordar och gödsel med mera.

Förutom fröer så har vi massor av andra produkter från Nelson Garden i butiken. Till exempel handskar, verktyg, näring, olika lösningar för uppbindning av växter, fiberduk, jordtermometer, torvbriketter, växtlampor och mycket mera.

Saknar du något i vårt sortiment så säg till!

Du vet väl om att du kan beställa träd och buskar via oss under hela vår/sommar/höst säsongen? Är det någon speciell sort du önskar så prata med oss!

Varmt välkommen till oss och god fortsättning på det nya året önskar alla vi på Trädgården Alfta.