Trädgården Alfta

Begravningsblommor

Vi levererar begravningsblommor till Alfta, Edsbyn och Bollnäs, men vi kan hjälpa till att förmedla begravningsblommor i hela Sverige.  

Begravningsbinderier hjälper dig att uttrycka kärlek, uppskattning och saknad av en bortgången vän eller närstående. Begravningsblommor och begravningskransar bär på många traditioner, men idag jobbar vi alltmer utifrån en personlig prägel och här finns inga hinder för hur vi kan utforma krans eller bukett efter dina önskemål. Kanske hade den avlidne en favoritfärg eller blomma? Eller så finns det en känsla förknippad med den avlidne som du vill förmedla med hjälp av ditt val av blommor. 

Vid en begravningsorder får du sitta ner tillsammans med en florist som hjälper till att vägleda och utforma en passande uppsättning. Vid specifika önskemål och val av blommor till din begravningskrans eller bukett behöver vi ha din order senast en vecka innan begravningen för att kunna tillgodose dina val. 

Har du inte möjlighet att komma in i butiken för att göra din beställning går det självklart bra att beställa via telefon. 

Vi har dessutom ett nära samarbete med lokala begravningsentreprenörer som ytterligare underlättar för dig vid planering av begravning och leverans av blommor. 

Galleri begravningsblommor