Trädgården Alfta

Bröllop

Om ert bröllop ska hållas i Alfta, Edsbyn eller Bollnäs så passar det väldigt bra att beställa din brudbukett från oss! Ta hjälp av våra lyhörda och välutbildade florister med allt ifrån brudbukettens utformning och blommor till brudföljet, såväl som utsmyckning av kyrkan eller festlokalen.   

Brudbuketten är en av alla de viktiga detaljer som ska ordnas inför bröllopsdagen, som för många är en av de största dagarna i livet. Bröllopet föregås ofta av lång planering och många tankar kring hur det ska utformas för att uppfylla alla önskningar. Våra florister har stor erfarenhet och vid bröllop som ska hållas i Alfta, Edsbyn eller Bollnäs så bistår de er gärna i planering och beslut kring brudens bukett, blommor till brudföljet och även blomsterutsmyckning av kyrkan eller festlokalen.   

Vi skapar helhetslösningar utefter era önskemål, från litet och enkelt till pampigt och storslaget!  

En bröllopsbeställning görs i så god tid som möjligt före bröllopet för att allt ska hinna planeras på ett bra sätt. Du bokar ett möte med den florist som kommer att arbeta med hela din beställning, vilket skapar trygghet i en tid som kan vara fylld av nerver. Här får ni möjlighet att sitta ner och gå igenom era tankar och önskemål. Floristen kan ge tips om vilka blommor som finns i säsong och om hur dekorationer och annat kan utformas för att passa temat. Ha gärna med dig bilder eller annat som inspirerar er inför er stora dag. Kanske ska buketten matcha klänningen eller så har ni valt ett färgtema som ska vara genomgående för hela ceremonin. 

Inspirationsgalleri